7 d’abril del 2011

Acreditació AMED

Set restaurants cambrilencs reben l’acreditació AMED com a promotors de l’alimentació mediterrània.

foto revista cambrils

El Centre Cultural va acollir ahir a la tarda el lliurament de l’acreditació AMED a divuit establiments de restauració del Camp de Tarragona per la seva oferta de menús d’alimentació mediterrània. L'acreditació AMED promoguda per la Generalitat, ajuntaments, consells comarcals i la fundació Dieta Mediterrània distingeix a restaurants i menjadors laborals i escolars que inclouen als seus menús el patró d’alimentació mediterrània, que entre d'altres condicions garanteix la utilització d'oli d'oliva, una àmplia oferta de verdures i hortalisses, donar prioritat a peixos i carns magres i incrementar la fruita fresca com a oferta de postres. Els restaurants cambrilencs que s'han adherit a l’AMED són Cal Siscu, Mar de Tierras, El Pósito, El Rincón de Diego, Fonda El Camí, Fonda Montserrat i Komm, que a partir d'ara disposaran d'un distintiu que els acredita com a establiments AMED. A més dels establiments cambrilencs també van rebre la seva acreditació FresCo de Tarragona, Medas de l'aeroport de Reus, la Masia del Pla del Pla de Santa Maria, Cal Jordi de Montblanc, El Rebost i Cervelló de Valls i els menjadors laborals del Complex Llevant, Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i Hospital de Vendrell de la Xarxa Santa Tecla.
Informació donada a la revista Cambrils. Mes a :

http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=11001

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada